Siirry pääsisältöön

Tapahtunut tähän mennessä...Heipä hei!

Ei ole tämän blogin päivitys kovin aktiivista, meinaa ihmisen aika olla rajallinen.. miten outoa! 

Talolla on kuitenkin tapahtunut kaikenlaista ja tämä kaikenlainen on sotkenut suunnitelmia likipitäen koko ajan.

Talo on ollut kaksi vuotta asumattomana, peruslämmöllä. 
Kukaan ei luonnollisestikaan ole huolehtinut tuulettamisesta ja kun siihen lisätään sisällä tupakointi, alkoi nenään hieman ottaa ja jäädä ikävää tuoksua vaatteisiin. 
Siispä talolla tehtiin kuivasavukäsittely!
Ja kuinka ollakaan: reilut kaksi vuorokautta oli talon ovet ja ikkunat kiinni, mutta kun sen jälkeen taloon asteli, ei hajua ollut! 
Hämmentävää!

Nikotiinia se ei seinistä sentään pois vie, sen saa ihan käsipelillä hinkata, mutta muuten talossa on paljon parempi ilma nyt. 


Vesi lakkasi talolla tulemasta talkooviikonlopun jälkeen. 
Eipä siis ole saanut vesinäytettä vietyä, mutta tänään alkoi taas putkesta pulputtaa!
Säiliön paine oli likipitäen nolla, tiedä sitten miksi näin oli käynyt..

Yläkuvassa on nähtävissä, että lattiat on paperoitu ja tänään myös yksi huone on saanut uudet lankkulattiat pintaan! 
Kuvaa siitä sitten joskus :D 

Tässä vähän kierrosta muuten, kuten kellarin isompi huone.
Korkeutta ja kokoa piisaa!


Ja täältä yläkerrasta löytyvät meidän makuuhuoneet...


Ja keittiöstä (nykyisestä) tämä pikkuruinen ja liki uudenkarhea puuhella :)


Nykyinen keittiö näyttää tältä. 
Viimeisimmän suunnitelman (tämä on jo kolmas suunnitelma..) mukaan keittiö vaihtaakin tulevaisuudessa paikkaa, mutta tällä mennään mainiosti siihen saakka. 
Kaapit ovat huonossa kunnossa, joten ei jatkoon, mutta kenties johonkin muuhun käyttöön ne vielä kelpaavat. 

 Sellaista sisällä!

Sittenhän tontilta löytyy muitakin rakennuksia, kuten tämä alla oleva kaksio.
Hirsitalo sekin ja tunnelma kuin Huvikummussa vinoine lattioineen ;) 
Käydään siellä sisällä sitten joku toinen kerta...Voisi tehdä vaikka millaisia kivoja postauksia, mutta tällä hetkellä aika on kortilla..
Meillä on perjantaina muutto ja muutamme väliaikaisesti ystävän tyhjään taloon. 
Toiveissa on, että remontti Terapiatontilla saadaan huhtikuun aikana siihen malliin, että sinne voisi muuttaa, mutta katsotaan miten meidän käy...

Nyt nukkumaan, huomenna koko päivä taas hommia tontilla!

Joskus saatan jopa yllättää ja ottaa ihan oikean kameran tontille, sillä saa kuulemani mukaan parempia valokuvia kuin kämäsellä kännykälläni...!

Mukavaa pääsiäisviikkoa! 

Kommentit

  1. Teillä on homma edistynyt hyvää vauhtia. Tsemppiä loppurutistukseen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pala elämästä

Hei. Hauska tutustua- tai nähdä pitkästä aikaa, kuinka vain! Muutama vuosi on edellisestä blogivisiitistä toisaalla, elämä on muuttunut; lapsi on kasvanut, itsekin on vanh...kasvanut kaiketi ja asuinpaikkakin on muuttunut. Kuluneet vuodet ovat olleet elämänmakuisia iloineen ja suurine suruineen. On ollut hämmennystä, naurua, itkua, oppimista, unohtamista, epävarmuutta, venymistä -ehkä katkeaminenkin. Sitä mitä kaikkea elämä onkaan. Kaiken elämän keskellä on ollut myös unelma, haave jostain toisenlaisesta. Haaveeseen on kuulunut materian lisäksi ajatuksellinen muutos, haave siitä, että voisi elää niin kuin asiat näkee ja kokee Oikeasti. Ei mitään "koska näin kuuluu olla" tai "sitku" tai "pitäisi". Haaveeseen kuuluu itsensä toteuttamisen mahdollisuus juuri niin kuin se sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Nykyinen asumismuoto kaupungissa keskustassa ei tarjonnut sitä mitä ensin luulin tarvitsevani. Mutta kuten aina, kaikesta kannattaa ottaa opiksee

Puolen vuoden urakka!

Hei vaan! Kaunis ajatus kirjoittaa blogia remontin vaiheista, oli pelkkä kaunis ajatus! Syyt ovat yksinkertaiset; ei nettiliittymään, ei aikaa, ei jaksamista. Asia on nyt korjattu ja koitetaan päästä ajan tasalle. Lähinnä siksikin, että tarkoitus oli/on pitää blogia, jotta muistaisi, näkisi edistyksen ja voisi ehkä siinä sivussa jakaa kokemuksia eri kokeiluista.  Talon remonttihan alkoi varsinaisesti maaliskuun alkupuolella purkutöillä, joten siitä alkaa pian olla puoli vuotta! Pieni kuvapläjäys matkan varrelta, kuvien alla pieni selvitys kuvasta!  Tuleva olohuone, nykyinen makuuhuone.  Nurkkauksesta purettiin vanhat kaapit pois. Raakalauta sai jäädä maalattuna, tykkään sen rouheisuudesta.  Myös katossa on maalattu raakalauta, kun vanha ja nikotiinin sävyttämä pinkopahvi otettiin pois. Tykkään siitäkin-vaikkakin yläkerran purua tulee joistain kohti joskus läpi. Tilanne muuttuu, kun yläkerta remontoidaan.   Huoneisiin on uusittu lattiat kauttaal